The Motion Studio multimedia productions

The Motion Studio heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van Software. In de jaren 90 vooral desktop applicaties en daarna voornamelijk op het gebied van Internettechnologie├źn. Na jaren van eigen ontwikkeling, training van programmeurs en coaching van software teams zijn we tot de conclusie gekomen dat de beste methoden van software ontwikkeling de #Agile methodieken zijn.

Het adopteren van Agile projectbeheer in een bedrijf is vaak lastiger dan de meeste boeken u doen geloven.

The Motion Studio is gespecialiseerd in het coachen van bedrijven die willen overstappen op Agile (met name Scrum en eXtreme Programming) ontwikkelmethodieken.
Op het gebied van Internetapplicaties en met name als PHP wordt gebruikt als programmeertaal, wordt helaas nog erg veel slechte software opgeleverd. Wij vinden dat kwalitatief goede software niet alleen netjes wordt gecodeerd, maar ook goed is getest. Ook voor PHP zijn er tegenwoordig vele professionele gereedschappen beschikbaar (zoals PHPUnit, phing, PHP codesniffer en PHP mess detector) waarmee de kwaliteit van de programmacode enorm verbeterd kan worden. Het wordt voor de programmeurs zelfs leuk om hun code te testen.